About

Pages

Nov 16, 2009

Please Be Your "fucking" Self.

zaman skrg zaman IT. ke mane2 pon org da ckp psl internet.
dr zaman ol skool MiRC..smpai la skrg ade myspace, facebook and twitter.
semuanya menghubungkan manusia d seluruh dunia. xpayah cite pon aku rase korang bleh sebut buruk baik nye bende2 ni semua. as for example, myspace..mmg bagus sbnrnye..
sape2 yg minat main muzik, ade band..kalo xde myspace, mmg susah la nk naek skrg ni.
sbb dr myspace la senang org nk dgr stuff sesuatu band umum nya.
tp, yg x best nye..byk plak bdk2 skolah yg gigi susu pon x abis tumbuh lg da sebok maen myspace. pastu suke2 je add semua org. friends sampai 300 ribu..mcm la ko kenal semua dlm tu. buat semak je. pastu plak kalo da kne spam, virus..x reti nk repair blk myspace diorg. benda2 ni berlaku gak kt laman web yg sejenis..so korg alert la benda2 ni.
kaji baik buruk nye. x slh nk main myspace, facebook..just pastikan korang x semak dgn benda2 yg x perlu.

lagi satu, fake identiti. ni mmg aku paling pantang lah.
mcm siallllllll! amek gambar org len. copy profile org len. mengaku dir sendiri.
orang macam ni nk sangat aku pegi depan2 dahi dia and say "FUCK YOU!".
buruk sgt ke ko sampai nk pakai muka org len...?
aku ckp bkn ape..aku da byk kali kene gak la.
satu cite, dlu..sorg minah ni..pasal bengang ngan ex bf dia, bleh plak dia pakai pic minah saleh mane ntah, mengaku tu mmg dia. abis semua member2 aku d tipu nya.
last2 kantoi. kalo cun xpe. ni gemok huduh menyusahkan org. sekali lempang, bangang setahun.
then pasal setengah2 bdk, yg admire someone sgt2.
ni bkn kes aku nk bangga dri ke ape k. plz notice that.
terjadi pada kawan aku tom..dan aku pon dijebakkan nye skali.
dia pakai gambar tom and mengaku tu memang dia. dah tu, add band hujan plak tu.
g komen2 ngan hujan. da la muke tom tu mmg sipi2 noh. tp member aku tom ni lagi hensem la..serius x tipu. bengang gile. then check kt dlm album gambar dia d myspace, ade jugak selit muka aku. pantekkkkk!
bodoh sial. sampai bila ko nk jd org lain..? aku tau, maybe masih ade d luar sane yg suka pakai gambar aku mengorat awek. macam pukimak bunyi nye.
kalo xde, bagus la. kalo ade, mmg sampai bile2 la korang x berjaya nk mengurat awek.
Fuck You again!
kadang2, kawan2 sendiri pon ade yg macam ni. kita yg main band, dia plak sebok mengaku perform sana sini. nak marah ni bukan sebab ape..pikir la sikit ape perasaan org yg dipergunakan. kot2 korang wat taik ke ape ke, kitorang gak yg kene.
nk admire ke ape x kesah la. tp jgn la sampai nk jd kitorang. kite semua same. manusia biasa..xde yg lebih, xde yg kurang. so just be yourself. berkawan la dgn ikhlas. bile hati kite ikhlas, semua org suka berkawan ngan kite. think about it.

4 comments:

al rizan al rixon said...

aku penah kena la dulu nep,
zaman 2005,
dua tiga org menyamar jadi 'aku'
canang sana sini mengaku dia tu rizan.
hahaha
kalau ko nk tau, aku kenal farady pon kes kawan dia yg saiko tu mengaku dia tu rizan kat msn, nk pekene si farady tu sendiri. last2 aku berkawan jgn dgn mamat saiko tu,, buat band..kick dia..jadi la HAND. hahaha.

benda benda mcm ni takle elak sbb orang tu nk jadi KITA tapi takde package mcm KITA. bukan nk berlagak ke apa. aku bagi pendpat je lar kan. adios sastros..

Anonymous said...

wahhahaha yg statement last skali tu terbaek!

Buyoq said...

nice.i loikeeeeeeeeeeeeee

Meimei said...

haha finally