About

Pages

Jun 12, 2011

Singapore Trip Part 2.

It's June and this it's my 2nd anniversary with my girl, Miss Maliha. :)

Celebrating our anniversary in S'pore this year. Been planing this since Feb-March.
Well of course the master-mind is my girl. Dia xde kerja so duk umah macam-macam dia plan. Haha!

Kali ni malas nk cerita detail. Just kitorang have fun dekat Universal Studio Singapore.
Spent SGD72 for the whole day. Bayar tix masuk, main semua benda, masuk tgk show semua sampai lebam. Berbaloi sangat bagi aku. Sekali sekala berbelanja, nak lari dari stress keje utk have fun gila babi x salah pon.
Memandangkan selalu aku have fun kt gig, sekarang show band aku pon kurang, baik aku g bercuti. Haha!







Puas ati sangat-sangat. Roller-coaster dia semua terbaik! Boat Ride dia semua terbaik! Show-show dia semua fun! Just too bad aku xdpt shopping souvenir sbb bajet ciput. Pegi pon backpacker style. So mmg x la nk bajet besar. haha.

 Really had a great time. Love you Baby!

p/s: Macam nak pegi lg. Siallah...

6 comments:

kc kasedah said...

happy anniversary anep. wah wah wah baju superman. mauuu! hahaha nak pi singapore la jugak pasneh!

ANXP said...

laju gila da komen! hahahah!

ckindollah said...

bestt gilak!! suke dat penguin...
comel~

ANXP said...

i wanna move it move itttt!

Lynn La Loy リンダ said...

Haha! woi pegi ajak lah aku, aku pon dah pegi mcm nak pegi lagi tp bajet tara even sbelah je...

ANXP said...

pegi balik ari sudahhh. haha.