About

Pages

Feb 28, 2010

I Need A New Kicks

Kegianan gua da melampau2...kalo gelpren gua gila handbag., gua gila kasut. mmg dr dlu gua gila kasut..tp dlu gua x byk duet je nk beli kasut. skrg gua ade duet sikit. so gua bleh bli kasut2 yg gua suka. gua tgh mngumpul koleksi kasut2. skrg ni..gua mngidam kasut ni kt bwh ni...tp kewangan gua bulan ni x membenarkan..memandangkan kasut ni dekat 4rat la jugak. kalo 2rat lebih tu bleh konsider lg. damn damn damn!

Baby..i nak kasut ni!

Kims..kims...dan kimssssssssssss.........

Feb 26, 2010

Feb 20, 2010

When You're Gone.

This is madness...!! Kura2 aku bleh plak meng"ghaib"kn diri dari bekas nye..dr 3, tggl 2 ekor je.



Akrobatik

How can this be happening? Aku duk tgkt 1. dia lari ikut mana..? konpius2. yg lepas sekor je. bapak selfish!
Misteri...

Feb 14, 2010

Panas Macam Kat Miami Beach.

Aku just nak bgtau arini aku amat panas duk dlm opis.

Thank You. :)

Feb 13, 2010

Hari Sabtu yang panas.

Bersama saya skali lagi dalam rancangan "berblog yg bukan2".
Hari ini, disebabkan ingin menunujukkan kebosanan saya, saya telah berjaya tidak berbuat apa2 di opis memandangkan tiada kerja yg perlu dibuat walaupon dalam jadual disuruh saya berkerja pada hari ini. Jadi saya telah berusaha membuat kerja yg tiada kaitan dengan karier saya sbg technician syarikat berukband tanpa wayar ni.

Ruang2 kosong hari ini dimulakan dengan on laptop dan terus membuka laman web facebook. di mana kelihatan sedikit sahaja yg on9. mungkin kerana ramai yg keluar menikmati hari cuti, atau btol2 bekerja kerana boss mereka mmg bg kerja utk disiapkan. Setelah bosan dengan facebook, sambil2 itu mengusha2 youtube manalah tahu kalo ada video2 band2 kegemaran saya yg blom saya tgk. setelah2 mngusha2 youtube..teringat pula hendak mendownload lgu..maka terdownload lah lagu2 band2 kegemaran dahulu kala dan koleksi2 album yg telah musnah bersama harddisk ku yg rosak satu ketika dahulu. Selepas mndownload beberapa discography band2 oversea, baru la saya teringat yg semalam kekasih hati meminta saya mendownload movie supaya boleh ditonton dia masa lapang. Cubaan mendownload movie2 terkini sedang dilakukan. xtau lah berjaya ke x memandang size file yg besar2. xpe2. kita boleh cube. Keadaan cuaca yg melampau cerah juga mengganggu sedikit kosentrasi, walaupon xde kerje yg memerlukan kosentrasi di sini. saje2 nk menaip ayat "kosentrasi" tersebut. Walaupon saya berada dlm opis namun masih terasa kepanasan..kerana hari ini org cuti..dlm department saya ini aircond telah ditutup utk mengurangkan penjanaan elektrik yg melampau. Maka saya berasa panas la jugak. mungkin kompeni ni xde duet sgt kot nk bayar elektrik. Dengan alunan lagu dr Fear Before ni saya melayan perasaan yg melayang2 walaupon xde la nk melayang ke mne sgt memandangkan saya ni berat jadi saya duduk je..xde layang2 atau main layang2 jika anda faham maksud saya.

Saya rasa saya mmg bosan. saya mcm nk balik tp balik pon bosan juga. ahahah.

aktiviti hari ini

 

 Muka aku..


 

Muka Laptop aku

HARI HARI YANG RARE

Feb 7, 2010

Liku Liku, Siku Siku.

Arini..aku keje. dengan keadaan lapar dan penat smlm yg x abis lg aku rse mcm nk mengupdate blog.
Semalam aku g penang. macam2 hal yg berlaku. Menyebabkan overdose penat yg melampau. haha.
tp alhamdulillah, at the end of the day mostly semua org berpuas ati..walaupon ade lg di hujung2 lidah dan dibenak ati yg masih mengata2 supaya tidak kehabisan topik cerita. haha.

Lagi satu...tmpt keje aku skrg mengalami perubahan demi perubahan. Tukar department la, tukar skop la. Team leader aku ckp semua ni patut ada dlm expectation setiap staff. kita xbleh stick pada satu task je. x semestinya kerja yg di apply mse interview tu akan kite buat smpi mampus, dlm masa itu kompeni bleh buat suka ati tukar2 kita kt mana2 yg diorg rse sesuai. Aku dapat detect yg cara ni jugak merupakan satu teknik halus utk mengurangkan pekerja. tp xpe..aku cuba ikut rentak org2 yg bayar gaji aku ni. haha. aku cuba lihat dr sudut positve..xpe. selagi bleh teruskan, aku teruskan. biasa lah kalo ade je yg tergelincir sket dr perancangan kita btol x..?

Mmg di awal setiap tahun baru kita inginkan tahun itu mnjadi tahun yg terbaik..at least la. tp kadang2 kite terlupa, yg kite hanya merancang. yg menentukan semua tu Allah s.w.t. Tp, aku msih harap dan berdoa tahun akn menjadi lebih baik dr tahun2 lepas. dan harap aku bleh handle la ape2 situation yg bakal mendatang, x kire dr segi karier aku, family aku, atau keghairahan aku iaitu muzik.

cukup tu je la utk arini. aku kene pk nk mkn apa ni. xleh taip da ni. haha!

till next time guys! :)

Feb 2, 2010

SAOSIN Live in Malaysia

Best gila babi. Puas tp mcm x puas. haha. anyway..great show. Memang band favorite la katekan. hehe
Here some pic from the show last nite. Using my SE "DSLR" G700. hehe.