About

Pages

Jun 17, 2010

No More SUPERFLY??

I need one pair new kicks!!!!
 Tapi byk betol halangan yg terpaksa ku tempuhi. Which means there's a thing that a lot more important than a pair of shoes. Yeah, i'm a reasonable person. Haha.

Globe Superfly Snake. Sape yg yg follow blog ni awal2 aku ade mention nk sambar kasut ni. Tapi malangnya sbb asyk bertangguh, (mahal bodoh!) maka kasut ni da xde kt tempat yg aku slalu usha utk mengubat rindu. sob! sob! Kalo ade sape2 jumpe kt mana2 selain KLCC bgtau aku eh!

Dalam pada itu, aku terbekenan kt satu kasut ni. Harga agak affordable la. Cuma aku x sure ok ke x kalo aku pakai. Tad tad ta da..!



Reebok Kubrick Pack Pump

Ok ke? Aku cm minat kasut ni. Dan agak rare jugak lah. Cuma kadang2 nampak kelakar sikit yg kaler merah tu. X kesah la. if running out of option aku sambar jekkk!


Reebok Pump ape ntah.

Kalo ade duet lebih, aku nak sambar ni. MAHAL NAK MAMPOS!

Jimbit pari. Ini lah harapan aku sebelum raya. Insyaallah. Aum!!

3 comments:

kc nur qasedah said...

asal laki minat betol ngn kasut!
tensi aku,mal pun pangai mcm kau. kasut die je yg blambak kt umaa. haha

ANXP said...

haha, xtau. aku rse laki mmg sng kalo wat collection kasut. tu je barang yg seronok beli.
pompuan bleh collect kasut, sandal, handbags n mcm2 la. laki kasut je la paling syiok.

kc nur qasedah said...

haha mal ada 4-5 psg kasut n straight vans shj. mcm2 pesen. haha